고등학생 활동

[고]영어연극제 [English Drama Festival]
링컨고등학교
2019-07-02

영어연극제가 펼쳐졌습니다.
영어로 연극을 준비하면서 대본 외우는일 외에도 힘든일이 많았을텐데
학생들의 마음이 하나로 모여서 값진 경험이 된 시간이었습니다.

English Drama Festival was held at Lincoln High School. It was a valuable experience for the students to gather their hearts together. Students modified the scripts of the classical novel and made unique stories of their own. Although there were many difficulties, including modification and memorization of the scripts they challenged themselves to stand on the stage and touched the hearts of the audience and also gave a big laughter to the audience.