중학생 활동

[중]독후감발표대회
링컨중학교
2019-07-21
7월 20일 링컨중학교 독후감 발표대회가 있었습니다.

학생들은 자신이 읽은 책을 바탕으로 발표원고를 작성했고 예선을 거쳐 뽑힌 학생들이 전교생앞에서 강연을 했습니다.

단순한 책의 줄거리와 느낀 점 뿐아니라 자신의 경험을 바탕으로 책을 통해 가져야할 마인드도 같이 소개하였습니다.

Book Report Presentation

On July 20, there was a presentation contest for the book report at Lincoln Middle School. The students wrote a presentation manuscript based on the book they read, and the students who were selected through preliminary rounds gave a lecture in front of the whole school. They introduced not only the storyline of the book but also the mind that people should have through the book based on their own experiences.