중학생 활동

[중]댄스페스티벌
링컨중학교
2019-07-21
7월 19일 링컨중학교 댄스페스티벌이 있었습니다.

중학교 1,2,3학년 모든 반의 모든 학생이 참여하여 댄스곡, 의상을 정하고 안무를 창작해서 멋진 무대를 선보였는데요. 함께하면서 갈등도 있고

어려움도 있었지만 다시 마음을 합치고 나누면서 하나가 되어가고 무대가 완성되어가는 모습이 정말 멋지고 아름다웠습니다.

Dance Festival

On July 19, there was a dance festival at Lincoln Middle School. All the students in the 1st, 2nd and 3rd year of middle school participated to choose the songs, costumes and to create choreography. Although there were conflicts and difficulties while preparing for the performance, it was really great and beautiful to see students sharing their hearts to unite themselves and performing on the stage.