중학생 활동

[중,고]마인드강연대회
링컨학교
2019-07-03
링컨학교 중등부, 고등부로 나눠져서 마인드강연대회를 치뤘습니다.

각자 자신만의 특색있는 스토리를 가지고 설득력있게 대중앞에서 말하는 이번 대회를 통해 수상 여부와 상관없이 많은 것을 배우고

도전할 수 있는 시간이었습니다.

Mind Lecture Competition

Mind lecture competition was held separately for Lincoln middle school and high school. This is a competition where students speak convincingly with their own unique stories. It was a time for students to learn and challenge many things regardless of prizes they got.