중학생 활동

[중]교내 반별 합창제
링컨학교
2019-06-14
6월 13일 링컨중학교 교내 반별 합창제가 있었습니다. 이번 합창제는 특히 각 반의 특색에 맞게 다채로운 볼거리가 가득했는데요. 학생들이 밝은 웃음

을 지으며 부르는 노래 속의 가사와 화음이 때로는 잔잔한 감동을 주기도 하고 때로는 보는 이마저 함박웃음을 짓지 않을 수 없었습니다.

학생들이 틈틈이 합창을 연습하고 소리를 맞추면서 마음도 조율할 수 있는 뜻깊은 시간이였습니다.

Class Choir Festival

On June 13, there was a class choir festival at Lincoln Middle school. This festival was especially full of interesting attractions to suit the characteristics of each class. The students sang with bright smile. They lyrics and the harmony of the song sometimes touched the hearts of the audience and also made them to have a big smile. It was a meaningful time for students as they practiced together and coordinated their hearts to make a beautiful harmony.